Faciliteiten

Recreatieruimte

Sanitair

Picknick Tafel

Warm Water

Onze mini camping

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt de mini camping te realiseren. Het is heel fijn dat de gemeente Goeree-Over Flakkee de ambitie heeft omgezet in beleid inzake het ontwikkelen van toerisme op Oost Flakkee zodat wij onze mini camping konden realiseren. Omdat het een groot perceel is, kunnen we ook ruime plekken aanbieden. Gemiddeld is een plaats 130m2 groot. De beschikking van stroom is natuurlijk gerealiseerd. Enkele plekken zijn verkrijgbaar met een water aansluitpunt. Er is sanitair aanwezig en wel 2 douches en 2 toiletten. Hier vindt u ook de faciliteiten om de afwas te kunnen doen en uw chemisch toilet te verfrissen.

Recreatie en ontvangstruimte

De Kastanje is onze ontvangst en recreatieruimte. Hoewel niet groot, wel knus en functioneel. Een tafel is aanwezig om aan te lezen, schrijven of een spelletje te doen. De tafelvoetbal kan gebruikt worden voor een gezellig potje voetbal. De aanwezige apparaten zoals waterkoker en magnetron mogen vrij gebruikt worden.

Er kunnen tegen een kleine vergoeding ook enkele producten gekocht worden, zoals koffie/thee, ijsjes en versnaperingen.

De koelkast is vooral voor trekkers met tent zodat u uw bederfelijke waar kunt koelen. Het is wel verstandig even uw naam op uw producten te zetten.

Sanitair

In onze gerenoveerde unit zijn aan de ene kant 2 heerlijke douches aanwezig en aan de andere kant 2 toiletten. Beide inclusief wastafels. Naast de sanitaire unit is ook een wastafel in een aparte ruimte. Het is niet groot, maar zeker wel  heel, schoon en voldoende.

Picknick Tafels

Een heerlijke plek om te genieten van een ontbijtje of lunch in de zon bijvoorbeeld aan de kreek achterop de camping.

Stromend Warm Water

Er is buiten een gelegenheid om de afwas te doen met warm water waar u niet extra voor hoeft te betalen. Natuurlijk wast u niet af onder stromend (warm-) water, maar maakt u gebruik van het wasbakje dat ter beschikking staat. Zo voorkomen we verspilling!

contactgegevens

+31 (0)6-33688539

kanstanjehoeve.go@gmail.com

Galatheseweg 2, 3256 LE Achthuizen

Breng een bezoekje aan onze mini-camping

Wij hopen dat u een goede impressie heeft gekregen van onze prachtige ecologische mini-camping. Wanneer u nog vragen hebt, neem contact met ons op. U bent van harte welkom!