Over Ons

Wie zijn wij?

Wij wonen met ons gezin al weer bijna 25 jaar in Achthuizen. Midden in de polders tussen de Langstraat, Achthuizen en Ooltgensplaat in staat onze langgevel boerderij.

Wij hebben van onze boerderij een woonboerderij gemaakt. Met al onze dieren hebben we het erg gezellig op onze bijna 2 hectare groot perceel.

Onze huisdieren maken een belangrijk deel uit van ons leven. Anouk is veel bezig met haar rashonden, Draadhaar Fox Terriër en de Franse Basset Griffon Vendeen. Onze boerderij kat Dropje doet haar ding en hobbelt graag tussen de kippen door. De 2 paarden, Toffee en Snowy, vinden alle aandacht erg leuk. Ze zijn makkelijk in omgang. Let wel op, het blijven grote dieren!

Neem ook eens een kijkje op Anouk haar website om een idee te krijgen van de honden:

Grand & Petit Basset Griffon Vendéen – Jour Après Jour www.grandpetitbasset.nl

Waarom een mini-camping?

We werken beide in de ouderenzorg. Anouk is fysiotherapeut en Aad, begonnen als ziekenverzorger, later Algemeen en psychiatrisch verpleegkundige, is verantwoordelijk voor een grote groep zorgvragers en medewerkers in Rotterdam, Ridderkerk en Katwijk. Elke keer als we op huis aan gaan, komen we tot rust. En tijdens het wandelen zijn het de elementen die ons het leven doen beseffen. We genieten met volle teugen. En dat willen we delen met u.

We horen zo vaak van mensen dat ze genieten als ze op Oost-Flakkee zijn. Daarnaast denken we nog een extra uniek voordeel te hebben, we kunnen mensen met een lichte dementie ook van dienst zijn. In overleg met ons kunnen we bespreken of en hoe we u van dienst zouden kunnen zijn.

“Hoe onze mini-camping tot stand kwam… van te voren zorgvuldig bedacht!”

Alles bij elkaar deden we anno 2020 een stap vooruit en wilde we kijken of we met elkaar het genot van verblijven op Oostflakkee met u kunnen delen! Het is een eenvoudige mini-camping waar geen vaste staanplaatsen zijn. 

Contactgegevens

06-33688539 of 06-10816943

kastanjehoeve.go@gmail.com

Galatheseweg 2 te Achterhuizen

(ingang aan de Zandweg)

Breng een bezoekje aan onze mini-camping

Wij hopen dat u een goede impressie heeft gekregen van onze prachtige ecologische mini-camping. Wanneer u nog vragen hebt, neem contact met ons op. U bent van harte welkom!